Joaca pe console sau pe PC în exces îţi poate pune viaţa în pericol! Ăsta este mesajul lansat într-o ultima campanie de prevenire şi atenţionare asupra efectelor negative pe care jocurile în exces le pot produce.
Oameni cu mâinile şi corpurile deformate, cu ochii distruşi şi cu minţile OBSEDATE de jocuri au pozat în această campanie!
Poze:
31 mai 2011
30 mai 2011
Singurul capitol la care batem Hollywood-ul
Cinematograful românesc, scăpat după 50 de ani de botniţa comunistă, ne-a oferit câteva mostre de limbaj vulgar demne de versul “limba noastră-i o comoara” .
Mulţi români se declară oripilaţi de înjurăturile pe care le aud în filmele româneşti de după ‘89. Alţii consideră că e o notă realistă binevenită. Indiferent în ce tabără vă situaţi, trebuie să recunoaşteţi că vulgarităţile noastre sunt mai savuroase decât ale altora. Nu e un naţionalism ieftin, chiar avem o limbă ofertantă.
28 mai 2011
Top 10 ţări unde Facebook domină internetul
Numărul utilizatorilor de internet care au cont de Facebook este de peste 86% în zece ţări din lume. La nivel mondial, Facebook are peste 600 de milioane de membri şi continuă să crească, scrie site-ul 247wallst.com
Cota de piaţă a reţelei de socializare în anumite ţări este extrem de mare, cu toate că numărul de utillizatori de internet de aici, ca parte din totalul populaţiei din aceste naţiuni este foarte mic. 87% dintre utilizatorii Facebook din Peru utilizează Facebook, însă doar 27% dintre locuitorii ţării au acces la internet. Majoritatea ţărilor în care Facebook domină online-ul sunt din America Latină sau din insulele din Asia, precum Filipine sau Indonezia.
27 mai 2011
Google lansează sistemul de operare Chrome
Google, cel mai popular motor de căutare online, a prezentat primele laptopuri care funcţionează cu sistemul de operare Chrome, dispozitivele urmând să intre în vânzare luna viitoare.
Google atacă astfel Microsoft, care deţine supremaţia pe piaţa sistemelor de operare prin Windows, scrie cotidianul american The Wall Street Journal.
24 mai 2011
Telefoanele mobile omoară albinele
Când aţi văzut ultima dată o albină? Oamenii de ştiinţă din Lausanne, Elveţia, par să fi aflat cauza scăderii populaţiei de albine, aceasta fiind telefoanele mobile, conform Daily Mail.
Cercetătorii au arătat că semnalul emis de telefoanele mobile nu doar debusolează albinele, dar le conduc chiar la moarte.
Peste 83 de alte experimente au oferit aceleaşi rezultate.
Semnalele emise de telefoanele mobile dezorientează albinele, acestea murind într-un final. Impactul telefoanelor mobile asupra populaţiilor de albine a fost observat atât în SUA cât şi în Marea Britanie, în 30 de ani populaţia scăzând la aproape jumătate.
Studii care au început încă din 2008 au arătat că albinele pur şi simplu "fug" de semnalele emise de telefoane mobile (dacă sunteţi atacaţi de albine, acum ştiţi cum să vă apăraţi).
23 mai 2011
Victor Magan vs. Sak Noel - Love is a Gamble (Dj 239 Mash-up)
Un nou remix.De data aceasta ceva special...
Victor Magan vs. Sak Noel - Love is a Gamble (Dj 239 Mashup)
DOWNLOAD AICI
Victor Magan vs. Sak Noel - Love is a Gamble (Dj 239 Mashup)
DOWNLOAD AICI
22 mai 2011
Fabrica de piele umană
Un laborator din Germania a reuşit să crească piele umană, o reuşită ce va schimba cert lumea medicinei, având în vedere că procesul de fabricaţie poate fi folosit pentru orice organ. Însă regulile UE întârzie introducerea pielii sintetice în practica medicală, scrie Der Spiegel.
Un braţ mecanic ia un container de plastic plin cu o soluţie roz. O undă laser se plimbă peste lichid, iar alt robot injectează substanţa prin ace cât firul de păr. Un monitor înregistrează temperatura, nivelul dioxidului de carbon şi umiditatea.
Un sunet jos este singurul care se aude în laboratorul Institutului Fraunhofer pentru Inginerie Interfacială şi Biotehnologie din Stuttgart. Izolate într-o cuşcă sterilă de sticlă, aceste maşini au început să fabrice un nou produs neobişnuit: piele umană.
În fiecare lună, fabrica de piele poate produce 5.000 de discuri de ţesut de o suprafaţă egală cu a monedei de un cent, la un preţ estimat de €50 per unitate.
Ţesutul e albicios, aproape transparent, înspă directorul proiectului, Heike Walles, spune că îl poate face şi în nuanţe mai “bronzate”.
Acest proiect pilot înseamnă însă mai mult decât fabricarea pielii. Procesul de obţinere a tegumentului deschide o nouă eră. Una în care ţesutul uman devine produs industrial.
Miracolul încarnării se întâmplă de acum în afara uterului. Sub lumină de neon într-o incintă controlată de roboţi. Chiar dacă acum e vorba doar de piele sintetică, nu şi de alte organe, lansarea pe piaţă a produsului e îngreunată de regulile UE.
De la apariţia primelor ţesuturi sintetice, autorităţile europene au avut probleme cu punerea lor într-o categorie de produse reglementată. Întrebarea era: sunt organe, medicamente sau tehică medicală?
Între timp, Uniunea Europeană a decis că ţesuturile crescute în afara corpului uman – indiferent că e vorba de piele, os, ficat sau neuroni – trebuie tratate legal ca produse farmaceutice. Aceasta înseamnă, în mare, că nu pot fi operate direct pe pacient, ca în cazul transplantului, ci trebuie să treacă prin testele presupuse de licenţele din legea farmaceutică.
Google testează noua înfăţişare a motorului de căutare
Google a început să testeze un nou design pentru paginile cu rezultatele oferite de motorul de căutare.
Astfel, noile pagini par mai "aerisite", fiind mult spaţiu între diferitele rezultate, iar culorile albastru şi verde sunt mai luminoase.
Inainte
Dup ă
20 mai 2011
Gadgeturi pentru încărcat telefonul
Ai rămas fără baterie la telefon sau la player? Ţipă şi se reîncarcă!
Uiţi des să-ţi încarci telefonul sau music-player-ul şi rămâi fără ele exact când ai nevoie? În curând, gadgeturile tale se vor putea încărca în timp ce le foloseşti, de exemplu dacă porţi o conversaţie, cu cât volumul vocii tale este mai ridicat, cu atât reîncărcarea bateriei se face mai repede, scriu cei de la Daily Mail.
Chiar dacă poate părea o invenţie inutilă, cercetătorii coreeni spun că tehnologia la care lucrează transformă sunetul în electricitate. Astfel, la fel cum difuzoarele telefoanelor transformă semnalele electrice în sunete, acum procesul va fi exact invers. Şi cu cât sunetul va avea o intensitate mai mare, cu atât bateria telefonului se va încărca mai repede. În plus, în curând experimentul ar putea fi extins şi la music-playere. Aşa că îl încarci în timp ce fredonezi melodia preferată.
Dispozitivul foloseşte fire mici de oxid de zinc aşezate între doi electrozi. Atunci când ţipi sau cânţi, una dintre plăci vibrează, iar firele eliberează energie.
Până acum, sistemele realizate până în prezent pot să convertească sunete la o intensitate de aproximativ 100 de decibeli. Concret, acesta este echivalentul unei străzi cu trafic intens, al unui tren în viteză sau a unui maşini de tuns iarbă.
19 mai 2011
Efectele muzicii asupra creierului
Muzica poate avea efecte nebănuite asupra creierului şi implicit asupra întregului organism.
Muzica clasică înlătura stresul acumulat peste zi, ea activând structurile unor zone din creier care au un efect euforizant şi de înlăturare a oboselii.
Atunci când ascultăm melodiile preferate, creierul nostru emană endorfine, care ne dau acea stare de bine. Muzica mai are şi o acţiune analgezică, în afara celei euforizante, motiv pentru care ea mai este întrebuinţată de unii medici în combaterea durerii pre-şi postoperatorii, scrie Gândul.
Muzica uşoară sau populară activează sub 50% din scoarţa cerebrală, muzica simfonică modernă 60-70%, muzica clasică ajunge până la 90% şi numai Mozart atinge 100%.
Manelele, în schimb, se bucură de popularitate printre oamenii simpli, deoarece sunt bine ritmate, deci ating planul instinctual, dar deloc pe cel cognitiv.
18 mai 2011
Cele mai bune telefoane din lume !!!
Telefoanele mobile sunt din ce în ce mai performante, iar tehnologiile avansează şi topurile se pot schimba într-o clipită. Însă, trebuie să recunoaştem că produsele pe care le face Apple, de exemplu, îşi au în mai toate topurile, indiferent de cine le realizează, locul lor... de frunte! Ştii cum arată topul celor mai bune telefoane mobile din lume pentru 2011?
Pe locul 1 în cele mai multe dintre topuri se află nimeni altul decât noul iphone 4. Cel mai probabil, domnia sa va rămâne până când va apărea noul iphone 5, despre care mulţi cred că va sparge toate topurile de până acum.
Pe locul doi în topul de faţă figurează Motorola Atrix, iar pe trei - HTC Thunderbolt.
Situaţia se schimbă în cazul în care cnet.com face topul.
Cei de la techradar.ro au o altă părere în schimb, iar iphone 4 este d-abia pe locul 5 într-un top al celor mai bune telefoane mobile din lume.
Pe locul patru se află - HTC Desire, pe trei - HTC Desire S, pe doi - Sony Ericsson Xperia Arc, iar pe primul loc -Samsung Galaxy S2.
Ce ziceţi de asta? Ce părere aveţi despre acest top?
Vânzări în creştere, preferatele sunt telefoanele inteligente
Piaţă mondială a telefoanelor mobile a crescut cu 17% în primul trimestru, susţinută de cererea puternică de aparate smartphone, în special de iphone-urile produse de Apple, potrivit companiilor de cercetare a pieţei, citate de Reuters.
Compania de analiză Strategy Analytics estimează că livrările de telefoane mobile au avansat cu 17% în primele trei luni, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, că urmare a cererii mai mari pentru smartphone-uri în regiunile mature şi de modele cu carduri SIM multiple, tot mai populare pe pieţele emergente.
"Primul trimestru a fost marcat de întreruperea lanţului de furnizori provocată de cutremurul din Japonia şi de un deficit de componente precum ecrane digitale, memorii şi camere foto", a declarat Neil Mawston, analist la Strategy Analytics.
Mawston consideră că deficitul de componente va continuă pentru cel puţin şase-nouă luni şi va restricţiona volumul livrărilor sau va majora preţurile, dar problemele operaţionale vor fi minore pentru majoritatea producătorilor.
Compania de cercetare a pieţei IDC estimează că piaţa mondială a telefoanelor mobile a avansat în perioada ianuarie-martie cu 20%, susţinută şi de creşterea puternică a unor companii mai mici, în timp ce cota de piaţă a marilor producători - Nokia, Samsung Electronics şi LG Electronics - a scăzut.
Vânzările de aparate iphone au crescut de peste două ori în primul trimestru, comparativ cu intervalul similar din 2010, susţinute de cele prin intermediul Verizon Wireless şi altor operatori, iar cota de piaţă a acestora a urcat la 5%.
" iphone s-a vândut din nou foarte bine în regiunile dezvoltate ale lumii, precum America de Nord şi Europa Occidentală", potrivit IDC.
Apple se află la mică distanţă de LG, care a avut în primul trimestru o cotă de piaţă de 6,6%.
Cota Nokia a scăzut de la 35% în urmă cu un an la 29%, iar cea a Samsung s-a redus la 19%.
Research In Motion, producătorul Blackberry, a câştigat cota de piaţă, dar a avertizat joi că vânzările trimestriale vor fi sub estimările iniţiale.
Grupul canadian se află într-o perioadă de tranziţie, în care modifică linia de produse şi lansează prima tabletă PC.
Cum stăm noi?
La noi, telefoanele inteligente au încă o pondere mică adică unul din zece români are un smartphone, dar toţi specialiştii cred că situaţia se va schimba rapid în următorii ani.
Telefoanele inteligente le oferă utilizatorilor posibilitatea de a folosi de pe mobil aplicaţii care în trecut erau disponibile doar de pe un calculator.
Românii cumpără lunar circa 12.000 de smartphone-uri, potrivit ultimelor statistici, iar achiziţiile sunt în creştere.
17 mai 2011
Muzica, acelaşi efect ca sexul
Muzica are acelaşi efect asupra creierului ca şi sexul sau mâncarea, provocând eliberarea de substanţe chimice care induc o stare de bine, potrivit unui studiu realizat de oechipa de cercetători canadieni, preluat de telegraph.co.uk.
Profesorul în neurostiinta Daniel Levitin, de la Universitatea Mcgill din Montreal, autorul acestui studiu, a spus că muzica activează zonele din creier asociate cu plăcerea, excitarea şi satisfacţia. Cercetătorul a spus că diferitele stiluri de muzică influenţează în mod diferit organismul, iar înţelegerea acestui concept ar putea ajuta oamenii în alegerea cântecului sau artistului potrivit, care să îi ajute să-şi îndeplinească mai bine sarcinile sau scopurile.
Levitin a descoperit că în creierul persoanei care ascultă muzică au loc aceleaşi reacţii ca în creierul câştigătorului unui pariu, a unui scafandru care face o scufundare sau a unei persoane care a luat o doză de droguri. În momentul în care o persoană ascultă o melodie preferată, în creierul acesteia are loc o eliberare de dopamină, hormonul asociat cu recompensa şi fericirea.
Această asociere l-a făcut pe Levitin, care este şi producător muzical şi a colaborat cu Stevie Wonder şi Grateful Dead, să spună că a descoperit adevărul din expresia "sex, drugs and rock 'n' roll".
"Studiul demonstrează că muzica are efecte specifice asupra fiziologiei organismului, influenţând ritmul cardiac, respiraţia, transpiraţia şi activitatea mentală", a spus Levitin. "Muzica influenţează erecţia, concentrarea şi reglează stările de spirit, pentru că acţionează asupra chimiei naturale a creierului", a adăugat acesta.
Cercetătorii au utilizat o varietate de metode pentru a măsura efectele muzicii asupra corpului, printre care s-au numărat pulsul, transpiraţia, activitatea pulmonară şi cerebrală.
Levitin a descoperit că muzica instrumentală, clasică, jazz-ul şi tehno sunt potrivite pentru persoanele care studiază un text pentrru că impiedca distragerea atenţiei. Melodiile pline de energie, cu un tempo de peste 96 de bătăi pe minut, sunt potrivite pentru persoanele care gătesc sau fac curat în casă.
Levitin a făcut şi o listă de sugestii muzicale: persoanelor care studiază li se recomandă Mozart ("Divertimenti for Winds"), John Coltrane ("Ballads") şi Mike Oldfield ("Tubular Bells"); persoanelor care se ocupă de treburi casnice li se recomandă Buena Vista Social Club, Vivaldi ("Patru anotimpuri"), AC/DC ("Back in Black"); persoanelor care fac sport li se recomandă Arrested Development, Creedence Clearwater Revival, Madonna ("Hung Up"); pentru relaxare şi somn se recomandă concertele de oboi de Bach şi The Village Vanguard Sessions.
16 mai 2011
Yahoo!, furat de chinezi. Cum a reuşit CEO-ul grupului Alibaba să fure cât 40 de hoţi?
Compania internet Yahoo, care deţine 43% din Alibaba, având un loc în consiliul de conducere al companiei, s-a pomenit fără divizia de comerţ electronic a grupului chinez, compania americană anunţând joi că a fost informată despre această operaţiune de-abia in martie 2011, deşi schimbarea ar fi avut loc încă din iulie 2009.
Grupul chinez Alibaba a declarat că ar fi spus consiliului de conducere în iulie 2009 că a transferat proprietatea asupra diviziei de comerţ electronic CEO-ului Alibaba Group, Jack Ma.
Cu toate acestea, conform Yahoo, transferul ar fi avut loc "fără cunoştinţa şi fără aprobarea consiliului de conducere şi acţionarilor grupului Alibaba".
Într-un comunicat adresat bursei marţi, Yahoo a anunţat că Ma a preluat controlul absolut asupra Alipay, serviciu similar lui PayPal, în urma anunţului valoarea acţiunilor căzând cu 9,8%.
Scandalul vine pe fondul tensiunilor dintre Yahoo şi Alibaba Group, compania chineză dorind să îşi răscumpere participaţia deţinută de Yahoo în cadrul grupului. Carol Bartz, CEO-ul Yahoo, declara pentru Reuters în septembrie că Alibaba abordează Yahoo în mod "constant" în privinţa răscumpărării participaţiei, compania americană neavând însă de gând să renunţe la aceste active.
Activele din Asia ale Yahoo, care includ o participaţie de 35% în cadrul Yahoo Japan, reprezintă cel puţin jumătate din valoarea de piaţă a Yahoo.
Jerry Yang, fost CEO al Yahoo este în prezent membru în consiliul de conducere al Alibaba Group.
15 mai 2011
Mai mulţi decibeli, mai multă băutură
Clienţii barurilor şi cluburilor în care se ascultă muzică la volum mare consumă mai multe pahare de alcool. Ei beau mai des şi cu înghiţituri mai mici.Relevă un studiu realizat recent de cercetătorii francezi şi citat de Reuters.
14 mai 2011
Facebook, cel mai vizitat site din lume
Conform statisticilor Google AdPlanner, Facebook se află pe primul loc în topul celor mai vizitate site-uri web. Cu 570 miliarde de afişări şi 540 milioane clienţi unici, site-ul de socializare depăşeşte toate celelalte site-uri, preluând aproximativ 35% din traficul total de pe internet.
Statisticile, care nu prezintă şi numărul de vizitatori ai Google.com, arată că pe următoarele locuri se află Yahoo.com, cu 490 de milioane de utilizatori şi Live.com, cu 370 milioane utilizatori unici.
Wikipedia.org, site care nu acceptă publicitate în paginile sale, se află pe locul patru, cu 310 milioane utilizatori unici şi 7,9 miliarde afişări.
Printre site-urile de socializare care se mai află în top se număra şi Twitter, pe locul 18, cu 5,4 miliarde afişări, Flicker, pe locul 31 cu 1,8 miliarde afişări şi LinkedIn, pe locul 56, cu 1,7 miliarde afişări.
Dacă vine vorba de bloguri, aici avem Blogspot, pe locul 7, Wordpress, pe locul 12 şi Blogger, pe locul 53.
Niciun un domeniu ".ro" nu a reuşit să se afle între primele 1.000 de site-uri.
13 mai 2011
iPad şi iPhone înregistrează fiecare mişcare fără să ştii
ŞOCANT: iPhone şi iPad înregistrează toate mişcările utilizatorilor fără ştirea lor
Pete Warden şi Alasdair Allan, doi experţi în securitate, au anunţat recent o descoperire şocantă: terminalele iPhone şi tabletele de internet iPad (cu 3G), înregistrează, în secret, toate locurile în care a fost utilizatorul, începând cu luna iunie a anului trecut.
Fabrica de piele umană
Un laborator din Germania a reuşit să crească piele umană, o reuşită ce va schimba cert lumea medicinei, având în vedere că procesul de fabricaţie poate fi folosit pentru orice organ. Însă regulile UE întârzie introducerea pielii sintetice în practica medicală, scrie Der Spiegel.
Un braţ mecanic ia un container de plastic plin cu o soluţie roz. O undă laser se plimbă peste lichid, iar alt robot injectează substanţa prin ace cât firul de păr. Un monitor înregistrează temperatura, nivelul dioxidului de carbon şi umiditatea.
Un sunet jos este singurul care se aude în laboratorul Institutului Fraunhofer pentru Inginerie Interfacială şi Biotehnologie din Stuttgart. Izolate într-o cuşcă sterilă de sticlă, aceste maşini au început să fabrice un nou produs neobişnuit: piele umană.
În fiecare lună, fabrica de piele poate produce 5.000 de discuri de ţesut de o suprafaţă egală cu a monedei de un cent, la un preţ estimat de €50 per unitate.
Ţesutul e albicios, aproape transparent, înspă directorul proiectului, Heike Walles, spune că îl poate face şi în nuanţe mai “bronzate”.
Acest proiect pilot înseamnă însă mai mult decât fabricarea pielii. Procesul de obţinere a tegumentului deschide o nouă eră. Una în care ţesutul uman devine produs industrial.
Miracolul încarnării se întâmplă de acum în afara uterului. Sub lumină de neon într-o incintă controlată de roboţi. Chiar dacă acum e vorba doar de piele sintetică, nu şi de alte organe, lansarea pe piaţă a produsului e îngreunată de regulile UE.
De la apariţia primelor ţesuturi sintetice, autorităţile europene au avut probleme cu punerea lor într-o categorie de produse reglementată. Întrebarea era: sunt organe, medicamente sau tehică medicală?
Între timp, Uniunea Europeană a decis că ţesuturile crescute în afara corpului uman – indiferent că e vorba de piele, os, ficat sau neuroni – trebuie tratate legal ca produse farmaceutice. Aceasta înseamnă, în mare, că nu pot fi operate direct pe pacient, ca în cazul transplantului, ci trebuie să treacă prin testele presupuse de licenţele din legea farmaceutică.
11 mai 2011
O poveste despre talent. Adrian Ţuţu
Recent, s-a aflat câştigătorului concursului "Romanii au talent"
Ceva copilaş care se dădea rapper...
Să vedem ce părere au avut alţii
Cu toate că Adrian Ţuţu a reuşit să cucerească un număr impresionant de români cu melodiile sale hip-hop şi mesajul sincer şi limpede, componentul trupei Paraziţii este foarte vehement în ceea ce-l priveşte:
"Mi se pare că nu are nicio treabă cu rap-ul, face nişte versuri împuţite care nu-mi spun nimica" a declarat rapperul pentru ziarul Ring.
Ombladon a avut alt preferat în concursul Românii au talent. Este vorba despre Cosmin Agache, puştiul de 14 ani care face beatbox ca nimeni altul:”Acel puşti este foarte tare. Are doar 14 ani şi este foarte talentat. Îi prevăd un viitor mare”, a spus Ombladon.În asentimentul hip-hoper-ului este şi Guess Who, care crede că micuţul Cosmin ar fi meritat să câştige finala:”Este fascinant ăla micu, mai ales că, din câte ştiu, nu a făcut o pregătire intensă înainte de acest concurs" crede Guess Who.
Cam atât.
A da!Vreau să îi dedic o piesă. Strigă tare! Eşti Român şi înţelegi mesajul!
A1s FX - Eminem De Romania
Ceva copilaş care se dădea rapper...
Să vedem ce părere au avut alţii
Cu toate că Adrian Ţuţu a reuşit să cucerească un număr impresionant de români cu melodiile sale hip-hop şi mesajul sincer şi limpede, componentul trupei Paraziţii este foarte vehement în ceea ce-l priveşte:
"Mi se pare că nu are nicio treabă cu rap-ul, face nişte versuri împuţite care nu-mi spun nimica" a declarat rapperul pentru ziarul Ring.
Ombladon a avut alt preferat în concursul Românii au talent. Este vorba despre Cosmin Agache, puştiul de 14 ani care face beatbox ca nimeni altul:”Acel puşti este foarte tare. Are doar 14 ani şi este foarte talentat. Îi prevăd un viitor mare”, a spus Ombladon.În asentimentul hip-hoper-ului este şi Guess Who, care crede că micuţul Cosmin ar fi meritat să câştige finala:”Este fascinant ăla micu, mai ales că, din câte ştiu, nu a făcut o pregătire intensă înainte de acest concurs" crede Guess Who.
Cam atât.
A da!Vreau să îi dedic o piesă. Strigă tare! Eşti Român şi înţelegi mesajul!
A1s FX - Eminem De Romania
10 mai 2011
16 Tipuri de femei „IT”
1. Femeia Virus: Când te aştepţi cel mai puţin, se instalează în apartamentul tău şi se face stăpână. Dacă încerci să o dezinstalezi, pierzi multe lucruri. Dacă nu, o să pierzi totul.
2. Femeia Internet: Trebuie să plăteşti ca să ai acces la ea.
3. Femeia Server: Întotdeauna e ocupată când ai nevoie de ea.
4. Femeia Windows: Ştii că are multe defecte, dar nu poţi trăi fără ea.
5. Femeia Apple Macintosh: Atrăgătoare, fără cusur, destul de scumpă, dar nu prea compatibilă cu altele; doar 5 la sută dintre bărbaţi cunosc plăcerea de a o avea.
6. Femeia PowerPoint: Ideală pt a o prezenta la petreceri, mese de afaceri, etc.
7. Femeia Excel: Se zice că ştie să facă multe lucruri, dar tu o foloseşti doar pt funcţia bazica.
8. Femeia Word: Întotdeauna te aşteaptă cu surprize şi nu există nimeni în lume care să o înţeleagă pe deplin.
9. Femeia DOS: Toţi au avut-o o dată, dar nimeni n-o mai vrea acum.
10. Femeia Backup: Crezi că are destul, dar la ora de "să vedem" îi lipseşte ceva...
11. Femeia Scandisk: Ştim că e bună şi că vrea să ajute, dar în realitate nimeni nu ştie ce face.
12. Femeia Screensaver: Nu foloseşte la nimic, dar te amuză.
13. Femeia Paintbrush: Toată machiaj şi nimic de fond...
14. Femeia Harddisk: Îşi aminteşte de toate, tot timpul.
15. Femeia End-User: Nu face nimic bine şi veşnic te întreabă câte ceva.
16. Femeia e-mail: Din fiecare 10 fraze pe care le zice, 9 sunt tâmpenii.
9 mai 2011
101 chestii ciudate de făcut când te plictiseşti
La şcoală:
-să faci concurs de zgomote ciudate în oră
-să faci concurs de mâncat ardei iuţi
-să faci concurs de băut lapte fără să vomiţi
-să faci concurs de băut lapte până vomiţi
-să mesteci gumă cu gura deschisă
-să faci zgomote cu un pix
-să baţi câmpii cu profesorii ca să treacă cât mai repede ora
-să enervezi gardianul
-să furi mătura femeii de serviciu şi să fugi cu ea prin toată şcoală
-să furi o găleată şi s-o foloseşti să uzi pe oricine îţi iese în cale
-să blochezi intrarea în şcoală prin orice mijloc
-să faci concurs de băut apă şi să nu te duci la baie toată ora
-să bei suc cu 6 linguriţe de zahăr şi orice altceva ce te va face să fii hiperactiv
-să te prefaci că dormi
-chiar să dormi
-bătaie cu cretă
-bătaie cu covrigi sau altă mâncare
-să îmbraci un scaun în haine
-să ştergi tabla cu suc (cu cât mai mult zahăr cu atât mai bine)
-să (te prefaci că) sughiţi
-să te descalţi (după sport)
-să ceri voie la baie din 5 în 5 minute până îţi dă voie şi repeţi după ce te întorci
-să te plimbi prin clasă şi apoi să te aşezi la loc fără să zici nimic
-să spui la toată lumea că daţi lucrare că să nu chiuleşti singur
-să pui o poză cu Becali în locul lui Eminescu şi să vezi cine observă
-să mănânci cât mai mult în ora dinaintea pauzei mari
-să te duci la alimentară să cumperi ce găseşti mai ieftin şi să mănânci în oră
-fă glume a"de santier" colegului de bancă: piedici, trage scaunul de sub el, fură-i pixurile.
-lipeşte stickere pe spatele oricui cu un mesaj cât mai amuzant
În maşină:
-să cauţi câinii care aleargă după maşini şi să deschizi brusc portiera
-să mergi cu ştergătoarele pornite în orice condiţii de vreme
-să te dai jos din maşină la semafor roşu, s-o închizi şi să pleci
-să frânezi cât mai târziu
-să dai din cap în timp ce asculţi ştirile la radio
-să-ţi cumperi şi să-ţi pui cât mai multe chestii odorizante prin maşină
-să-ţi lipeşti un sticker pe bara din spate
-să opreşti la semafor la verde
-să porneşti când se face roşu
-să nu ocoleşti nici o groapă pe motiv că nu le vezi
-să mergi cu 5 km/h până se face coadă de maşini sau se dă cineva jos să te bată
-să legi un prieten, să-l pui pe bancheta din spate şi să te plimbi prin orash până te opreşte poliţia
-să-ţi pui o portavoce ca a poliţiei pe maşină
-să faci orice ca să-i enervezi pe restul
-opreşte maşina, pune pe toată lumea să fumeze până nu mai vezi nimic, apoi deschide uşile
-aruncă orice pe geam
-aruncă cu monede în ăia care merg cu faza lungă
-să mergi cu faza lungă tot timpul
-lipeşte-ţi cât mai multe semne de începător pe maşină
-dacă poţi, mergi prin nămol până îţi murdăreşti toată maşina
Pe stradă:
-să mănânci iaurt cu pâine în staţia de autobuz
-să arunci cu iaurt în maşini după ce te-ai săturat
-să întrebi lumea pe stradă dacă vor să facă sex
-să mergi pe stradă şi să ridici fustele fetelor
-...şi să fugi...
-să te prefaci că faci un sondaj de opinie şi să întrebi lumea chestii intime
-să fugi când vezi poliţia
-să fugi în curul gol
-să te stambi la oameni pe stradă
-să te plimbi cu o pancardă cu free hugs
-să faci poze la oamenii îmbrăcaţi ciudat
-să umblii îmbrăcat în Moş Crăciun în timpul verii
-să flirtezi cu bătrâneii
-să cânţi la chitară pe stradă cu o cutie în faţă (chiar dacă nu ştii să cânţi)
-să mergi pe stradă cu o pancardă agăţată de gât cu diverse mesaje şi să studiezi reacţiile
-să opreşti oamenii pe stradă, să le zici că te-ai certat cu prietena şi să le ceri sfaturi
-să te arunci în tomberoane
-ieşi iarna pe stradă în pantaloni scurţi şi tricou şi cerşeşte haine ( fă şi mofturi dacă nu îţi place)
-să-ţi plimbi câinele imaginar
-imaginează-ţi cum ar arăta toată lumea de pe stradă goală
-să te îmbraci în roz şi să vinzi curve imaginare
-să latri (şi să alergi) după maşini
-să faci pe mortul
-holbează-te în ceafa cuiva până se întoarce
-fluieră/cântă ceva enervant
-salută pe toată lumea
-întreabă cât este ceasul
-traversează cât mai încet strada
-mergi sărind
-mergi în patru labe
-să tragi cu încă un prieten de o sfoară imaginară de pe un trotuar pe celălalt să vezi ce se întâmplă
În autobuz:
-să stai pe două locuri
-cântă (chiar dacă n-ai voce) colinde
-să te îmbraci cât mai ciudat
-să vorbeşti cu prietenul imaginar de lângă tine
-în fiecare staţie să te loveşti cu capul de geam
-holbează-te la cineva în vârstă
-sperie un copil
-speie doi copii
-verifică dacă lumea are bilete
-coboară şi urcă din autobuz în fiecare staţie
Cu prietenii:
-să mergeţi într-un local şi să vedeţi cât puteţi să staţi fără să comandaţi nimic
-să alergaţi pe stradă cu măşti şi să vedeţi cât durează până vă ia poliţia la întrebări
-să cauţi să mănânci chestii pe care în mod normal nu le-ai mânca
-alege un prieten şi organizaţi o bătaie cu ouă
-organizaţi un concurs de dat palme
-sunaţi la un număr oarecare şi începeţi să conversaţi
-jucaţi ceva cu băutura
-să vă prefaceţi că sunteţi beţi toţi
-găsiţi un prieten de sex opus şi simulaţi o despărţire (cât mai urât) pe stradă
-fumaţi tot ce prindeţi
-să faci o lista cu 100 de lucruri care le-ai face când te plictiseşti şi apoi chiar să faci unele dintre ele
La calculator:
-să intri pe Facebook
-să ieşi de pe Facebook
-să intri pe Google şi să îţi cauţi numele
-să intri pe Google, să scrii "google" şi să vezi ce găseşti
-să intri pe Google şi să te gândeşti ce să cauţi
-să intri pe Youtube
-să intri pe Facebook (again)
-să stai cu mâna pe mouse aiurea
-să citeşti blogul asta (o să alungi plictiseala)
-să pui întrebări tâmpite pe forumuri
-sa te uiţi la poze din cluburi după tine sau după cineva pe care cunoşti
- sa numeri dacă sunt chiar 101 chestii anti-plictiseală.
8 mai 2011
De ce nu mai apreciem hi5-ul ?
Vestitul site „HI5” a decăzut deja din drepturi în faţa celui mai populat site de socializare din ultima vreme, Facebook. Deja era observabil faptul că tot mai mulţi membrii hi5 îşi închid profilul din diferite motive, printre care cel de a fi în vogă şi a avea un cont pe Facebook.
Pe lângă acest lucru, pe care eu îl văd cam cel mai important motiv care a determinat lumea să-şi închidă hi5-ul sunt şi o grămadă de dezamăgiri din cauza piţipoancelor care îşi arată aerele de vedetă cu poze scoase din reviste pentru adulţi.Atunci la ce s-a mai inventat piţipoanca .org? Cine vrea să vadă astfel de oameni vizitaţi site-ul respectiv.Dar se pare că şi hi5-ul a ajuns demult un site pentru piti şi toţi cocalarii care îşi etalează prostimea. Şi atunci la ce să mai ai cont pe hi5? Trecem la Facebook care deşi a fost fondat după Hi5, încă nu „deţine” oameni de genul. Deşi nu demult, colegul meu de echipă din acest blog, mi-a arătat că deja apar maneliştii pe Facebook, frate. Sper să nu progreseze chestia asta.
Dar nu vreau să mă abat de la subiect.Pentru că nu vorbim de Facebook.
Am avut şi eu hi5 acum câţiva ani... unde am pus poze făcute cu câţiva ani în urmă :)) aveam hi5 şi eu ca să nu mă mai chinui să trimit poze pe mess, atunci când intră cineva pe mine, apoi mi-am dat seama că e o prostie şi l-am şters.
Şi de ce l-am şters? Că deja zici că era site de matrimoniale :)) Un exemplu ar fi băieţii care trimit mesaje pe hi5 , cum că ei sunt în căutare de prietenă/iubită se poate să fi mai ratat de atât? Sunt destule site-uri şi pentru problema lor. Dar desigur de ce să se chinuie să caute alundeva când pe hi5 găsesc toate piţipoancele? Mult mai simplu...
Oricum, concluzia mea e că în timp ce Hi5-ul era în declin deja Facebook-ul devenea un DROG! Şi aşa e şi acum...
7 mai 2011
"I-dose" Drogul Digital
Punkerii şi rapperi consumă ecstasy, manelistii preferă haşişul, iar houserii preferă cocaina - sunt rezultatele unui studiu realizat de Agenţia Naţională Antidrog.
Specialiştii au realizat acest studiu pentru a vedea ce legătură există între consumul de droguri şi stilurile muzicale preferate.
Astfel, studiul a curpins următoarele stiluri: House, Pop, Hip Hop, Rock, Punk, Disco, Latino şi Manele, drogurile propuse fiind: cannabisul, tranchilizantele, amfetaminele, XTC, LSD, cocaină, heroină şi ciupercile halucinogene.
Rezultatele arată faptul că haşişul este cel mai des întâlnit, deoarece este printre cele mai ieftine droguri. 50% dintre rockeri şi peste 30% dintre manelisti preferă haşişul.
În zona muzicii de club, houserii sunt cei care preferă cocaină, în timp ce rapperii preferă ecstasy-ul.
Ascultătorii de muzică latino sunt cei mai "curaţi" dintre toţi consumatorii. Astfel, 17 % dintre ei fumează marijuana, 8% iau tranchilizante şi 2% preferă ciupercile halucinogene.
Altii insă, preferă drogurile gratuite. Cele digitale…
I-dose, doză de pe Internet sau drogurile digitale sunt cea mai nouă metodă de a ajunge în al nouălea cer.
Tinerii utilizează drogurile digitale, o metodă legală şi gratuită prin care se pot obţine senzaţii asemănătoare cu cele produse de Ecstasy.
Acest tip de droguri sunt de fapt nişte fişiere audio constituite din sunete repetitive care variază uşor pe anumite frecvenţe şi care afectează creierul inducând ascultătorului stări de euforie, de agitaţie sau chiar panică, deci contrar muzicii ambientale.
Fenomenul i-doser/i-dosing se poate găsi peste tot: în CD-playere, MP3 playere, în telefoanele mobile şi, nu în ultimul rând, în computerele personale.
Deocamdată, drogurile muzicale digitale nu sunt interzise prin lege şi, ce-i drept, ar fi cam greu de interzis atât timp cât sunetele şi efectele lor se găsesc la îndemână oricui, pe YouTube.
Din cauza noului fenomen digital, mai mulţi directori din America au interzis mp3 player-ele în şcoli şi i-au avertizat pe partinti despre pericolele la care se supun copiii lor în cazul în care se droghează digital.
Cele mai populare droguri digitale poartă numele de `Gate of Hades` şi `Hand of God` (GoH şi Hog).
Potrivit revistei Psychology Today, aceste droguri digitale au fost utilizate în tratamentul anxietăţii şi nu constituie un pericol pentru adolescenţi.
Drogurile digitale nu se iau oricum. Utilizatorii sunt îndemnaţi să citească un ghid de utilizare, ca să înveţe cum se consumă corect sunetele, pentru a obţine efectul dorit.
Până în prezent, studiile efectuate de oamenii de ştiinţă nu au demonstrat că aceste sunete ar afecta din punct de vedere chimic creierul.
Autorităţile consideră însă că tinerii care utilizează drogurile digitale ajung în cele din urmă consumatori de substanţe ilegale.
6 mai 2011
Fenomenul Facebook - Începuturi
Probabil mulţi aţi văzut filmul despre istoria Facebook. Pentru cei care nu l-au văzut, şi nu ştiu care au fost începuturile, am decis să vă “luminez”
Facebook este site-ul de socializare care a îmbogăţit un tânăr de 26 de ani cu 1 miliard de dolari (pe Mark Zuckerberg, fondatorul). Pe lângă el, co-fondatorii plus mulţi alţi manageri şi dezvoltatori au dobândit averi impresionante. La aceste superlative se adaugă şi cifrele de trafic uriaşece poziţionează Facebook pe locul 2 la nivel global, în spatele lui Google.Numărul utilizatorilor înregistraţi este de aproximativ 400 de milioane, fapt ce plasează Facebook pe primul loc în topul siteurilor de socializare . Când te gândeşti că la aceste cifre uimitoare s-a ajuns în doar şase ani, nu poţi să nu te întrebi ce au făcut aceşti oameni pentru un asemenea succes?
Populaţia lumii în cifre
- Numărul oamenilor care au trăit vreodată pe Pământ este estimat la 115 miliarde.
- În prezent, peste patru miliarde de persoane, adică peste 60% din populaţia lumii trăieşte în Asia. Numai China şi India împreună găzduiesc 40% din populaţia lumii. În topul celor mai populate continente urmează Africa, Europa, America de Nord şi America de Sud. Australia găzduieşte doar 1% din populaţia lumii.
- Ţările cu cea mai mare populaţie sunt China şi India, urmate de Statele Unite şi Indonezia.
- Ţara cu cea mai mare densitate a populaţiei este Monaco. Deşi are populaţia unui oraş mediu al României, Monaco se întinde pe numai 2 kilometri pătraţi, ceea ce înseamnă că peste 16.000 de persoane se înghesuie pe un kilometru pătrat.
-Numărul copiilor pe familie. În ţările nordice, Australia şi o mare parte a Europei, o familie are în medie 1-2 copii. Pe continentul american, în orientul Mijlociu şi Nordul Africii, media este de 2-3 copii pe familie. În sudul şi centrul Africii, femeile nasc între 4 şi opt copii, în funcţie de zonă.
- În fiecare secundă se nasc cinci copii.
- În fiecare secundă mor două persoane.
- Astăzi, până la această oră, au avut loc peste 240.000 de naşteri şi peste 105.000 de decese.
- De la începutul anului şi până astazi au avut loc peste 1.500.000 de avorturi.
- Dacă în 1950, un om normal trăia în medie 53 de ani, în 2011 speranţa de viaţă a crescut până la 73 de ani.
- În 1975 erau trei metropole: Ciudad de Mexico, New York şi Tokyo. Astăzi sunt 21.
- Pentru prima oară în istorie, populaţia urbană a depăşit-o pe cea rurală. Dacă lucrurile merg tot aşa, în 2050 70% din populaţia lumii va locui într-o metropolă.
- În ce priveste religia, aproximativ 30% din locuitorii Pământului sunt creştini, aproximativ 20% sunt islamici, iar restul sunt hinduşi şi budişti.
Sursa: Unica (www.unica.ro)
5 mai 2011
Femei vs. Barbaţi !
Statistici interesante despre ambele sexe. Să începem :
-Calculatoarele bărbaţilor sunt cu 21% mai susceptibile contractării unui virus decât calculatoarele femeilor.
(Nu-mi explic de ce)
-Spre deosebire de bărbaţi, al căror organism este compus din 61% apă, femeile au mai puţină apă în organism (aproximativ 52%). Prin urmare, organismul unui bărbat va fluidiza alcoolul mai repede decât organismul femeii chiar dacă cei doi consumă aceeaşi cantitate de alcool.
(Dovada că o femeie nu ar trebui în mod normal să "Te pună în fund" )
-Femeile sunt mai predispuse orbirii decât bărbaţii cu 78%.
(...)
-Comparativ cu femeile, există o posibilitate de 2,7 mai mare ca un bărbat să fie implicat într-un accident rutier.
(Suntem macho la volan cu toţii.Nu?)
-Femeile acuză de trei ori mai des decât bărbaţii migrene şi dureri de cap.
(Habar n-au că sexul e cel mai bun medicament pentru astfel de dureri)
-În lume, numărul persoanelor analfabete este estimat la 781 milioane. Dintre acestea, 64% sunt persoane de sex feminin.
(Ce de analfabete :| )
-Când un bărbat cumpără flori are tendinţa de a le alege pe cele de culoare roşie. Pe de altă parte, femeia este înclinată să aleagă flori de culoare roz, albastru sau orice altă nuanţă care se află în câmpul său vizual.
(Asta te face să te gândeşti de două ori înainte să îi cumperi flori)
-Femeile clipesc de două ori mai des decât bărbaţii.
(De aici fenomenul de "ochi dulci" ?)
4 mai 2011
Veşti Bune - Românii nu mai caută manele
Navigând pe internet (din lipsă de ocupaţie) am dat de o statistică incredibil de detaliată oferită de un anume ziarist pe nume Lucian Ruda.
Articolul lui sună cam aşa:
Statisticile de căutare oferite de Google sunt foarte utile în prezicerea unor comportamente de căutare, în special atunci când e vorba de aspecte sezoniere. Există însă și alte statistici și concluzii interesante care pot fi obținute la o analiză detaliată a acelorași statistici. Am analizat în acest caz trendul de căutare pentru termenul “manele” și căutările asociate și vă prezentăm aici câteva rezultate interesante.
3 mai 2011
Back in Business
A trecut vreme multă.
Nu am mai scris... Nu mixuri. Nu nimic...
Acum, ... nu am somn ... am dormit 4 ore...
Şi am zis... hai să mai scriu şi pe blog
Aveam un mix pe care nu l-am postat... aşa că îl postez acum.
E vorba de Tiesto - C'mon
Tiesto - C'mon (Dj 239 Rework)
Download Aici
Nu am mai scris... Nu mixuri. Nu nimic...
Acum, ... nu am somn ... am dormit 4 ore...
Şi am zis... hai să mai scriu şi pe blog
Aveam un mix pe care nu l-am postat... aşa că îl postez acum.
E vorba de Tiesto - C'mon
Tiesto - C'mon (Dj 239 Rework)
Download Aici
Abonați-vă la:
Postări (Atom)